Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek, bayrama hazır…

Erdek, bayrama hazır…

Kaygısız, bayram için tüm önlemler alındı

Erdek’te, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri arttırıldı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ilgili kurumlar tarafından tüm önlemlerin alındığını söyledi.
Bayram süresince ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik önlemlerini arttırdığını belirten Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, bayramın huzur içinde geçmesi için Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün de gerekli tedbirleri aldığını ifade etti.
İlçe halkının yanı sıra tatilcilerin Ramazan Bayramı’nı ilçede huzur ve güven ortamı içinde geçireceklerini kaydeden Kaygısız, halkın yoğun alışveriş yaptığı bölgelerde olası meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve benzeri olayların yaşanmaması için yaya ve motorize polis ekiplerinin aralıksız olarak görevlerinin başında olduğunu açıkladı.
Trafiğin yoğunlaşacağı meydan ve ana caddelerde bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirilerek gerekli tedbirlerin alındığını işaret eden Kaygısız, halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışların 155 Polis İmdat’a bildirilmesini istedi.
Kaymakamlıkta Bayramlaşma bayramın birinci günü
Diğer yandan, Ramazan Bayramı ile ilgili Erdek Kaymakamlığı’nda kutlama gün ve saati belli oldu.
Erdek Kaymakamı Kaygısız, Bayramlaşma töreninin bayramın birinci  günü Erdek Öğretmenevinde saat 12.00-12.45 arası yapılacağını açıkladı.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli